<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!-- generator="bbPress" -->
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
>
	<channel>
		<title>VWnettet &#187; Topic: Import af bil med fragtfirma!</title>
		<link>http://vwnettet.dk/topic/125552</link>
		<description>Just another bbPress community</description>
		<language>da-DK</language>
		<pubDate>Tue, 09 Jun 2026 18:27:03 +0000</pubDate>
		<generator>bbpress 1.1</generator>
		<textInput>
			<title><![CDATA[Search]]></title>
			<description><![CDATA[Search all topics from these forums.]]></description>
			<name>q</name>
			<link>http://vwnettet.dk/search.php</link>
		</textInput>
		<atom:link href="http://vwnettet.dk/rss/topic/125552" rel="self" type="application/rss+xml" />

		<item>
			<title>VW-vogel on "Import af bil med fragtfirma!"</title>
			<link>http://vwnettet.dk/topic/125552#post-244999</link>
			<pubDate>Mon, 19 Jun 2006 23:32:14 +0000</pubDate>
			<dc:creator>VW-vogel</dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">244999@http://vwnettet.dk/</guid>
			<description>prøv evt og google det. der findes virkelig mange svindelfirmaer....<br/>
<br/>
ofte kommer det hurtigt frem hvis man søger på firmanavnet. så kan man se folks heldige og uheldige oplevelser med det.....</description>
		</item>
		<item>
			<title>Anonym on "Import af bil med fragtfirma!"</title>
			<link>http://vwnettet.dk/topic/125552#post-244991</link>
			<pubDate>Mon, 19 Jun 2006 22:47:46 +0000</pubDate>
			<dc:creator>Anonym</dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">244991@http://vwnettet.dk/</guid>
			<description>Ville være fedt at høre om der er nogen der har erfaringer med dette firma!<br/>
<br/>
 mvh kim</description>
		</item>
		<item>
			<title>Anonym on "Import af bil med fragtfirma!"</title>
			<link>http://vwnettet.dk/topic/125552#post-244990</link>
			<pubDate>Mon, 19 Jun 2006 22:47:45 +0000</pubDate>
			<dc:creator>Anonym</dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">244990@http://vwnettet.dk/</guid>
			<description>Ville være fedt at høre om der er nogen der har erfaringer med dette firma!<br/>
<br/>
 mvh kim</description>
		</item>
		<item>
			<title>Anonym on "Import af bil med fragtfirma!"</title>
			<link>http://vwnettet.dk/topic/125552#post-244982</link>
			<pubDate>Mon, 19 Jun 2006 22:31:52 +0000</pubDate>
			<dc:creator>Anonym</dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">244982@http://vwnettet.dk/</guid>
			<description>Det er lige sådan en historie jeg ikke er vild med :(<br/>
<br/>
 Det her er godt nok kun ca 14 tusind kroner, men vil være ked af at smide pengene i skraldespanden!</description>
		</item>
		<item>
			<title>Anonym on "Import af bil med fragtfirma!"</title>
			<link>http://vwnettet.dk/topic/125552#post-244979</link>
			<pubDate>Mon, 19 Jun 2006 22:25:19 +0000</pubDate>
			<dc:creator>Anonym</dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">244979@http://vwnettet.dk/</guid>
			<description>Jeg kender en skræmme historie. Jeg ved ikke om det var det samme firma men omstændighederne var de samme. Et meget prof. udseende firma, flot hjemmeside og det hele lød godt. han skulle have transporteret en Skoda fra Tyskland for 1½ måned siden..... Han har aldrig set bilen eller de 35k han betalte... Det var svindel!<br/>
MVH<br/>
Henrik</description>
		</item>
		<item>
			<title>ploug on "Import af bil med fragtfirma!"</title>
			<link>http://vwnettet.dk/topic/125552#post-244978</link>
			<pubDate>Mon, 19 Jun 2006 22:19:53 +0000</pubDate>
			<dc:creator>ploug</dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">244978@http://vwnettet.dk/</guid>
			<description>kender ikke firmaet <br/>
<br/>
men flybilleter til london koster mindre end en togbillet til nordsverige<br/>
<br/>
ellers går du bare bilen igennem når de kommer med den evt bestikker du en af de kyndige herinde til at hjælpe med det<br/>
<br/>
så er der ingen bekymringer <br/>
<br/>
og held og lykke med købet</description>
		</item>
		<item>
			<title>Anonym on "Import af bil med fragtfirma!"</title>
			<link>http://vwnettet.dk/topic/125552#post-244976</link>
			<pubDate>Mon, 19 Jun 2006 22:14:10 +0000</pubDate>
			<dc:creator>Anonym</dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">244976@http://vwnettet.dk/</guid>
			<description>Hej alle jer experter :)<br/>
<br/>
 Jeg har kigget på en boble cabriolet fra 72, bilen er opbevaret i london og jeg har laver en god aftale med sælger om fragt, da bilen alligevel skulle være transporteret til tyskland for salg (venstre styret)!<br/>
 Han vil sende bilen med <a href="http://www.world-w-movers.com/index.php-show=solutions&#038;act=process.htm" rel="nofollow">http://www.world-w-movers.com/index.php-show=solutions&#038;act=process.htm</a> . Deres fremgangs måde er at jeg betaler bilens pris til dem når de afsender den. Derefter  har jeg, efter aftale med  sælger, 5 dage til at beslutte mig for om jeg vil beholde bilen! Hvis jeg ikke vil have den henter de bilen hos mig og jeg får mine penge tilbage! Kan man være 100% sikker på at bilen komer og man evt kan få sine penge igen hvis man ikke vil have bilen?? Kender i nogle skræmme historier eller er det bare og bestille bilen med det samme??<br/>
<br/>
Håber meget på jeres hjælp<br/>
<br/>
 mvh kim<br/></description>
		</item>

	</channel>
</rss>
