Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Bobble '58

Tags:
No tags yet.

(permalink) jpwest Member
Skrev for 20 years siden | | | |
Jeg købte for en måned eller to siden en '58-bobble (en totalt afpillet) som reservedelsbil. Jeg havde tænkt mig at bruge den, når jeg fik købt en bil i Sverige. Den var med papirer.
Efter at have gået og kigget lidt på den, syntes jeg faktisk, den var for fin at skrotte, da der ikke tidligere var lavet ret meget ved den.

I fredags rodede jeg så med den og fik den startet, og det er 1. gang i over 10 år, den har været startet. Et batteri på, skiftede tændingslåsen, filede platinerne, lidt benzin i karburatoren, og voila, startede den.
Var ude at køre en lille tur i den på græsplænen. Først 2 omgange rundt om flagstangen, så en tur hen langs huset i 2. gear, hvorefter 1. trafikuheld indtraf. Var lidt "høj", så havde glemt, der ikke var nogen bremser i bilen og kørte over en trillebør *gg*.
Nå ja, både mine 2 børn og en nevø var passager i bilen.
Efter vi havde stoppet for at kigge på skaderne, og konstateret, at der egentlig ikke var sket noget videre, udbrød min nevø: " han skulle i hvert fald ikke mere ud at køre uden bremser".
Nå, men kiggede så lidt ned i beholderen til bremsevæske, regnede faktisk med, at denne var knastør. Der var heller intet bremsevæske, men det så fint og fugtigt ud, så efter påfyldning af bremsevæske og en meget improviserisk udluftning, ved hjælp af en af ungerne, var der faktisk også bremser på den.
Alt i alt en rigtig god dag.

jpwest

Reply

You must log in to post.