Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Hjælp til mit projekt søges....

Tags:
No tags yet.

(permalink) Rocco Member
Skrev for 15 years siden | | | |
Så er jeg sku på banen igen.... Efter lang tid hvor jeg havde smidt alle mine bobbelplaner i vasken og gnisten var pustet ud er mine tanker faldet hen på den gamle dame der efterhånden har stået stille et godt stykke tid. Jeg smuttede herind og blev noget overrasket over hvor mange fynboer der på nuværende tidspunkt er aktive på vwnettet, og der er nok der at min gnist er blivet "tændt" igen. Men jeg mangler i den grad et par hænder og plads.

Er kommet frem til at det jeg frygter mest ved mit projekt er bunden... Ikke at den er fuldstændig håbløst at lave men mine manglende nosser til at skille noget ad og min i den grad manglende tålmodighed til at læse bøger om hvordan man gør gør at jeg egentlig hellere vil betale mig fra det, så at sige.

Ud over det er min plads hvor jeg skulle have stået med bilen i midlertid forsvundet da min kammi den stod hos solgte sit hus. Så nu mangler jeg også pladsen. Hvis det er betaler jeg også gerne et symbolsk beløb for at optage plads.

Jeg vil selvfølgelig gerne være med til hjælpe med opbygningen af bunden og skal selvfølgelig nok sørge for alle matrialer der måtte skulle bruges. Men et par hænder og en der kan forskrifterne på ryggen ville jeg sætte stor pris på. Dette behøver ikke nødvendigvis være samme person.

Jeg er selv fra odense men hvis der ikke skulle være nogle på fyn der har tiden/evnerne/lysten eller pladsen til mit projekt så takker jeg gerne ja til at køre længere for at få den fornødne hjælp.

Reply

You must log in to post.