Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Spændende fotolejlighed på Atletion nu i morgen mandag den 7/6

Tags:

(permalink) Hald Member
Skrev for 13 years siden | | | |

Kære alle i SportsCarClub

Spændende fotolejlighed på Atletion nu i morgen mandag den 7/6. Vi mødes som altid fra kl. 18 og omkring kl. 19 bliver der tid til fotografering af din bil på Strandvejen!

Classic Race Aarhus har arrangeret med en professionel fotograf, at han på mandag klokken halv otte stiller sin fotovogn op på Strandvejen, og fra den tager fotos fra 40 meters højde. Det giver en klassisk Monaco-synsvinkel på Strandvejen, og det vue vil Classic Race Aarhus gerne have fyldt ud med klassiske biler til diverse presseformål.

Sports Car Club vil gerne hjælpe dette første gaderace i Århus, og opfordrer hermed til at møde talstærkt op på Atletion på mandag fra kl. 18.

Tag med på en lille rundtur ned omkring Strandvejen omkring kvart over syv, hvor fotografen vil skyde løs. Classic Race Aarhus vil give bilejerne adgang til de usædvanlige fotos fra en vinkel, som man ikke uden videre selv kan fotografere fra.

På Claus Ebberfelds blog kan man læse et lille indlæg om fotolejligheden, og se et billede af Strandvejen fra omtrent samme vinkel - som det vil fremgå af billedet mangler der bare en masse flotte klassikere!

Se mere på
http://triumphracing-dk.blogspot.com/2010/06/kommentar-fotolejlighed-pa-atletion-i.html

Bemærk, at hvis vejret ikke spiller med, så er der en risiko for at fotografen bliver aflyst. I så fald må vi nyde vores eget selskab på Atletion - vel mødt!

Mange hilsner

SportsCarClub
Michael Flintholm
http://www.sportscarclub.dk/
Tlf. nr. 70207027 - 22474695

mf©fgt.dk

taget fra flat-6


Reply

You must log in to post.