Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Stammtisch Die Goldenen Jahre

Tags:
No tags yet.

(permalink) jankjerbye Member
Skrev for 13 years siden | | | |

Hej!

Efter et "spejderbesøg" på Hvidsten kro besluttede jeg mig midt i Wienerschnitzlen for, efter tysk forbillede, at grundlægge et "Stammtisch".

Hermed gjort. Alle jyder der kan afse en aften til at spise klassisk kromad og få en enkelt god øl, opfordres til at møde op på Hvidsten Kro.

http://www.hvidstenkro.dk/

Der er ingen krav for at møde op. Nysgerrighed eller kærlighed til tysk automobilhistorie i de gyldne år fra 50erne til slut og 80erne er et godt udgangspunkt. Om man så har en kørende fin 50er Bobel eller har en MB w123 standeret op i garagen, eller måske at man bare godt kan lide Wienerschnitzel.. Det er en chance for at mødes under 100% uformelle former og få en bid rigtig god mad.

Baggrunden er at jeg igennem de sidste 10 år har været en del af forskellige automobil fora og foreninger der har mærkespecifikke og endda nogle gange mærke OG model specifikke afgrænsninger for hvornår man kunne mødes og snakke sammen. Men tit har jeg set at det begrænser fremmødet da vi jo alle har andet at se til med familer og arbejde o.s.v

Men lidt groft overordnet sagt.. så er der mange fællestræk for folk der er facineret af tysk maskineri fra de gyldne år før LEAN og marketingafdelinger der lovede hvad teknikerne ikke kunne holde. Og hvis man kan se lidt ud over "min er større/bedre o.s.v. end din" tankegangen så tror jeg der er MEGET god viden og snak i mærke og modelforskelle, det er ihvertfald min erfaring fra de deciderede veterantræf hvor det kun er årgangen der tæller.

Her er der kun nogle tids og geografiske begrænsninger, så jeg foreslår man kunne mødes ca. en gang i kvartalet til en bid mad og en sludder.

Kom med tilbagemeldinger i denne tråd. Der er frit lejde.

mvh
Jan


Reply

You must log in to post.