Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
12:08 veteranen: Er fundet på anden måde Thorkild
11:53 veteranen: Jeg tror ikke det er nok Thorkild,man får alt andet skrammel.
21:44 Torkild fra Osted: Ja, bare skriv dørnagle i søgefeltet.
18:40 Morten Stig: Findes der en guide herinde på udskiftning af dør navl på en bobbel
14:45 Dillen: - "Sig noget ømt, skat" - "Bylder i røven".
09:58 NP: Hej Lars :-) Jeg gør Kun dette for at skabe opmærksomhed!!! Denne side var fantastisk en gang. Det kan jo ikke være rigtigt vi skal se billeder konstant sf oplukkere, cykler, bilspil, og andet lort. Bare fordi man tilføre ordet retro, eller ''til din vetranbil'' Så går det. Så frem med en ADMIN.
08:48 veteranen: Ja vi mangler en administrator som vil skære igennem, ellers "dør"siden

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  67 Only 12V lighter købes

Tags:
No tags yet.

(permalink) Bornholmer Member
Skrev for 2 years siden | | | |

mangler sådan en 67 only

en der stainless steel Turbo thomas sidewinder type4 pot buldrer lige lovligt meget..

Og desværre PT ingen bryllupskørsel - jeg er FP'er og må ikke ha mere indtægt, og forsikringen osv osv - så det bliver den desværre ikke brugt til , selvom jeg ved den vil egne sig rigtig godt til det ;-) men desværre....

og lige en liste med specs:

vw bus 13 windues deluxe bus 1964 (US import fra midt 80erne et sted)

Byggetid ca 11-12 år ialt , men så var der lige tre garager, og ca ti andre vw'er i mellemtiden, en sclerose der lige krævede opmærksomhed og et par skilsmisser, 2 forældre begravelser, 2 hunde, 5 flytninger og et super bryllup mm, life is great ;-)

Soltag org samba golde sunroof isvejst af SPR angora.

Motor type4 1700 med noget et eller andet, og oprejst blæs, 40 dells og Torbo thomas udstødning, angora racing AN fittings, lavet at F. Andersen - pryglet af thomas Kiel, og gennem testet af MIB Rasser - og finpudset af mig med hjælp af Esben. og skal lige rulles engang mht det sidste..

undervogn er i bag 68 bus IRS med T3 bagbremser, creative chassis legs, 1303 1600 gearkasse, creative støddæmperophæng og røde koni dæmperer.

forbro er 2" smallet CB performance (early m rullelejer) , 5" droppede wagenwest spindler med 4 pot porsche 944 turbo calibre og ventilerede skiver, og røde koni dæmper, creative tandstangsstyringskit og Koni styrtøjsdæmper.

fælge er fuchs replica men den pæne 901 model som lybbe kalder det... 5½ i bag og 4½ i front med 8 lags 195/65-15 i bag og alm 165/60-15 i front. og det er org centercaps på alle hjul(reproerne er ikke ret pæne)

farve er candyweiss - skulle ha været togaweiss - men vi kunne ikke måle forskel på farverne, så det blev candyweiss, malet at jean ditlev i Randers...

Rust og karosse er lavet over flere omgang og af flere personer, SPR Angora lagde ud og Allan opstrup finpudsede det sidste, inden jeg selv klargjorde den til maler til allersidst, der er ikke svejset vildt meget i den pga afstamningen fra LA - men der var dog lidt , den var malet med 6 lag , så det røg af det hele da mellemslibninger midlest talt var katastrofale... den er sandblæst og metalisreret de mest udsatte steder. og lakken er lavet som en såkaldt veteranopbygning, dvs grundarbejdet er iorden..

Interiør er et kapitel for sig selv, det er 100% uden undtagelse designet og fremstillet af mig selv - alt fra lydisolering, træarbejde og syning osv er lavet af mig selv - lidt rustikt ja - men det er for at gi bilen lidt sjæl og karisma, og skal jeg selv sige det , blev det sgu meget godt.. bambus på kanter osv , og stråmåtterne er bordskånerer fra JYSK , bordpladen er lavet som et halvt surfbræt, og i eg, ask og mahoghni af Rene72 - jeg syntes det er en af bussens fede detaljer og tak Rene ;-)

Ruderbussen har 8 stk oplukkelige sideruder , alle org ruder og rammer, ikke noget repro crap, leder efter 7 stk longspon hængsler - men det er dyrt ;-( - forruder er wolfgang repro safari - org er jo umlige at finde nuomdags[/b]

ledningsnet er nyt all over, det gamle var så medtaget at det var en håbløs opgave - jeg har fået hjælp til at få det sidste helt på plads - men nu virker og sidder det også helt perfekt... tak til Rene J for det ;-)

stereo er der PT ikke noget af - men er indkøbt - en lille smart ny dims der er kommet på markedet - en AUX forstærker man tilslutter direkte til sin smartphone også et par skjulte højtalerer , udgangseffekt er 2x75 wat - lige nok til at overdøve musikken fra motorrummet.

Fremtidige planer - masser af finjustering ;-) også skal jeg ha fundet camping gear gerne Coleman og masser af det i rødt(campinggear er efterhånden ligeså vigtig som bilen jo), også lige et sæt sorte plader til næste sæson, også skal vinyl dugen skiftes til canvas, det var en af mine fejlbeslutninger ;-) og nej der kommer aldrig tagvinduer i - jeg har haft en sambabus og savner dem ikke, og nej fælgene skal IKKE detaljeres ;-)

og skulle nogen ligge inde med et autentisk bamboo surf longboard - så er jeg interresseret ;-) understreger- glasfiber har ingen interresse ;-)

-------------------------------------------
Randers Jeg BOR I RANDERS - stik mig en Mokai for fan ;-)

Reply

You must log in to post.