Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
17:15 jesper mller: cabriolet
13:58 Lars-Motor: plaedele til salg
16:36 Plade: Nogen som har kontakt info til JesperVang Ans???
20:43 HNC: Jeg støtter af princip bare ikke Mr. Zuckerbergs masseovervågnings program. Det er rigeligt med Android, der har jeg nødtvunget måtte sælge min sjæl, for bare overhovedet at få en mobil :-|
15:32 Frank_Andersen: Og det er lige netop derfor jeg ikke gider bruge fb.
10:01 kleinbusRonnie: FB er fint nok, men også en rodebutik. I går så jeg en fed video med en 23 W dobbeltdørs bus, nu er det umuligt for mig at finde den igen. Jeg prøver at begå mig på begge platforme. Hvis man bruger pc i det daglige, så er det nemt at uploade billeder her.
15:21 driver: Ja og sikkert lige så mange mænd,desværre

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Udstødning

Tags:
No tags yet.

(permalink) Oestergaard Member
Skrev for 9 months siden | | | |

Hej alle,
Jeg er ny her på forummet, men har været en god medlæser inden for den sidste måned, eftersom jeg har købt en Buggy.

Jeg overvejer at ombygge mit udstødningssystem da jeg lige pt har et tarmslyng med en opretrejst Stinger på (bor i Sverige), som jeg syntes larmer temmelig meget. Jeg overvejer derfor at lave noget med en potte på i stedet på det eksisterende tarmslyng, men er lidt usikker på hvad jeg kan tillade mig. I øjeblikket sidder tarmslynget på den 1600cc motor som er standard.
Jeg har desværre ikke kunnet finde noget konkret omkring udstødning, så derfor vil jeg lige høre jeres erfaringer. Jeg overvejede enten noget med en Simons potte eller måske en motorcykel potte. Er der nogen der har erfaring med dette? Jeg leder efter noget med lavt brummen ved lave omdrejninger, men må godt give lidt fra sig når man giver den gas.

Mvh
Lasse


Reply

You must log in to post.