Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Indtræk fra TMI Products?

Tags:
No tags yet.

(permalink) Anonym Member
Skrev for 21 years siden | | | |
Hej
Står og skal have nyt indtræk og dørbeklædning til min vogn fra 1954. Er der nogen i forummet der har erfaringer med produkter fra TMI. Ros eller ris.
Ved godt at resultatet bliver bedre ved en sadelmager, men prisen er desværre også derefter.
(permalink) jj_flensborg Member
Skrev for 21 years siden | | | |
hi,
jeg har i 1998 skiftet hele inderbetræk i min us cabriolet fa 1978. jeg bestilte settet hos hoffmann-speedster i tyskland - og det kostede dengang ca. DM 400,- det indeholdt alle forreste sæder og en speciel komplet cabrioletbetræk til bagerste bænk.

jeg brugte mere end 5 timer på at skifte det hele. hovedpuderne var det værste som skulle ind med skumkernen. mine fingre blev lidt "krampet" og var øm den følgende dag. jeg blev meget glad for dette set fra TMI - selvom det kun er i sort originallignende vinyl. bilen blev gevaldig pæn og de vigtigste i det hele er de såkaldte "svineører" - ellers på tysk sgat SCHWEINEOHREN - det er små 3/4 colakapsler lignende ringe, som man skal montere i betrækket sammen med at de skal gennem betrækpindene (metal) i sædekernen. det er disse "SCHWEINEOHREN" som er utroligt vigtigt. de spænder hele betrækket i form på min 1978 cabriolet. dem kan du bestille hos TMI eller hoffmann-speedster i et set på ca. 100 styk. det er den tyske sadelmager - eller SATTLER (ham der laver kalescher) som giver navnet på SCHWEINEOHREN - jeg kalder dem metalklips til montage af betræk - men husk det nu - det er vigtigst - resten er småting.

jeg er supertilfreds!!!

TMI (CANADA?) har et fint rygte i mine veteranbilkredse i tyskland. du kan tjekke produkter hos

http://www.hoffmann-speedster.de

samtidig er jeg nu også interesseret i dine erfaringer med din model!!! jeg skal nemlig til sommer skifte dørpaneler på min ovaler cabriolet fra marts 1957. dem kan jeg også få hos TMI i fin repro kvalitet. der kommer lige to billeder fra min cabriolet med det sorte betræk og det kommende projekt "ovaleren".

hilsen
jens


Reply

You must log in to post.