Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72
10:22 runex: 1302 tagsænket
21:11 Genau: Glædelig jul og Godt Nytår.
17:07 Dillen: - "Hvad bil kører han?" - "Ingolf Thor".

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Manglene kvalitet eller hvad siger

Tags:
No tags yet.

(permalink) Mbechmann Member
Skrev for 20 years siden | | | |
Da jeg idag skulle ud at køre opdagede jeg 2 mænd nede i garagekælderen. De gik med lygter og lyste ind i bilerne. De var lige gået væk fra min Boble da jeg kom derned.
Det så helt forkert på mig så jeg spurte hvad de lavede. Det vidste sig at de var fra politiet.
De var igang med at undersøge indbrud i bilerne i nat. De fortalte at der havde været nogle nede i garagen efter at have brudt en elektronisk hulkortslås op til garagen.

Nede i garagen står der ca 8-10 biler konstant. Flere af dem er speciele som fx min Boble men også en Jaguar (efterfølgeren til E-typen. Kan ikke huske det nødagtige modelnr.) samt en gammel Triumf TR6 i kanon god stand. Dertil kommer 2 Audi A3 samt adskellige BMW, Saab og Volvo. Alle af nyere årgang.

Ud af alle disse biler havde der været indbrud i 4 biler. De havde forsøgt at stjæle bilerne og ikke kun anlæg i dem.

Men her er det så mit spg kommer til sin rette. De havde overhovedet ikke rørt Boblen. Den havde tilmed stået med begge vinduer på klem pga varmen. De kunne også med rimelig lethed have fjernet hele mit anlæg i bilen.
De havde heller ikke rørt hverken Jaguaren eller Trimfen. De havde dog forsøgt at dirke låsene op på Jaguaren dog uden held. Audierne havde de heller ikke rørt pga Alarm.

De havde til gengæld forsøgt sig med den ene Volvo og et par Saab. De havde først knækket ratlåsen og så forsøgt at skifte rat.

Alt sammen uden held.

Konklusion: De amatørtyve ved ikke hvad kvalitet er. Og det takker jeg dem for..:o)
-------------------------------------------
Michael
(permalink) vwmorten VW-Guru
Skrev for 20 years siden | | | |
Tja...

I al den tid jeg har rodet med VWér har jeg kun oplevet utroligt få der er blevet stjålet reelt

med det netværk vi har ville man ikke slippe ret godt fra at stjæle en til at bruge dele fra til sin egen

hvis man skal bruge en til et "joyride", så er der nok mange biler der både er sjovere/hurtigere, nemmere at hotwire og mindre opsigtsvækkende og genkendelige

det er endda sjældent at der bliver begået hærværk imod bobler, selv den værste taber synes egentligt at de er lidt fede, og misundelsesværdien er ikke så stor (som fx. en stor mercedes) - janteloven arbejder for os..

Det eneste vi sansynligvis kan blive ramt af er desperate junkier der skal rode bilen igennem efter noget hurtigt omsætteligt og evt et anlæg.

Så mit bedste råd er at fjerne alle værdier og fra bilen, og lade være med at låse den, så kan de gå ind og kigge, finde ud af der ikke er noget, og gå vidre til den næste bil uden at behøve smadre en lås, en rude, skære en kaleshe eller en softtop op osv..
-------------------------------------------
54 Judson Oval, 58 Speedster, 67 Samba, 68 Earlybay
26150707
(permalink) hustler Member
Skrev for 20 years siden | | | |
ja kan kun give jer ret
jeg har dog et spørgsmål . der har her på siden være nævnt så vidt jeg kan huske 2 bobler der har været stjålet er disse blevet fundet eller er de stadig efter lyst de kunne være meget rart at få det oplyst
mvh Allan

Reply

You must log in to post.