Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  How to ...... kan den bruges

Tags:
No tags yet.

(permalink) Henrik W Member
Skrev for 18 years siden | | | |
Vw bogen der hedder How to hot rod volkswagen engines.
Går ud fra at bogen henvender sig til dem der vil bygge/ tune vw motor, er det stadig et fornuftigt køb. Nu har jeg fået købt alle delene ind til mit motor projekt, så nu går jeg nemlig igang med at samle en 2,3l type 1 motor, her inden længe, og jeg ville gerne ha alle detaljerne med. Eller er der andre bøger der kan anbefales.

Bestiller den ved køsters i løbet af ugen, hvis den kan anbefales
-------------------------------------------
Henrik Westphal Mobil nr 20676928
Vw club Fyn
(permalink) Rasser Member
Skrev for 18 years siden | | | |
http://www.shoptalkforums.com

Det er nok den bedste "bog" du kan bruge, hvis der er noget du er i tvivlom, men ellers er "how to ....." en rigtig god bog til at give det første inledende kendskab til store vw motorer, men i mine øjne slet slet ikke dækkene og dybdegående nok.

Jeg savner lidt en komplet huske/opskriftsliste over det man trin for trin bør tjekke, indstille, forbedre, opgradere, udmåle osv. osv. når man bygger stor motor.

Der er 100 vis af ting man skal teste og måle, og der kan nemt smutte noget der kan blive en dyr omgang.

Vi burde arbejde lidt på at lave et indlæg med alle de ting man skal huske når man bygger HighPerformance vw motorer..........

Det bedste du i mine øjne kunne gøre, var at ligge alle kortene på bordet og fortælle ALT om hvad du havde af planer med motoren, og præcis hvilke dele du havde tænkt dig at bruge - så kan du altid sortere mellem de råd du får fra folk.
-------------------------------------------
1966 Type2, 1957 Karmann Ghia
(permalink) Henrik W Member
Skrev for 18 years siden | | | |
Ja Rasser, det er nemlig lige det jeg er ude efter, en huske / opskrifsliste.
For der er nemlig mange ting, man skal huske, og jeg har brugt en del kroner på dette projekt, så jeg vil ha det hele med første gang, jeg vil ikke stå der når motoren er samlet, og folk så siger har du husket at få afvejet det og justeret det ! [i:7f2937421b]nej det har jeg glemt[/i:7f2937421b] hvis i forstå hvad jeg mener.
Derfor tænkte jeg at denne bog måske var en mulighed, men det mener du så ikke.

Jeg kan godt prøve at lave et indlæg over alt hvad jeg har købt til projektet, for jeg har købt alt og alt er nyt selv blokken er ny.
-------------------------------------------
Henrik Westphal Mobil nr 20676928
Vw club Fyn
(permalink) Frank_Andersen Member
Skrev for 18 years siden | | | |
Ja det ville jo være skønt hvis man bare kunne slå op i en bog og se hvordan man skal bygge sin motor.
Når man tuner må man gøre sig klart hvad man vil, det vil være umuligt for andre at komme med en opskrift. Det tætteste ville være at bygge en motor magen til en kammerats, hvis man kan lide den han kører med.
Den gamle How to hotrod bog er god nok men vist nok skrevet først i 70´erne. mange af de dele der er beskrevet deri er enten forsvundet fra markedet eller erstattet af noget andet.
Der kan i dag købes alt hvad hjertet begærer, men bogen beskriver f.eks. meget brugbart hvordan man bearbejder og tilpasser sin ventilmekanisme. Vippearmsgeometri.
Men alle afsnittene er skam gode generelt.
Selv uddannede mekanikere kan ikke lave sådan en motor, så hvad får jer til at tro at vi kan. Uden at øve os.
Lad være med at lave de samme fejl som andre har gjort. Lyt til f.eks. Rasser eller Elnef, der har bygget motorer og gjort sig nogen erfaringer og givet noget gas. Der ligger mange stumper rundt om i hobbyværkstederne. Der går de heller ikke i stykker eller gør skade. Men praleværdien kan være god.
-------------------------------------------
Jeg beklager, men nogle af billederne er taget med et Canon spejlreflekskamera.
(permalink) cardude Member
Skrev for 18 years siden | | | |
bogen er faktisk ret god har selv lige købt den og jeg har da fået nogle gode informationer.

går for tiden og overvejer at tage toppene af mine topstykker igen idet at jeg faktisk ikke er sikker på om ventilerne er tætte. det stod et smart trik i bogen til at tjekke det. og jeg vil nødigt have en brændt ventil. tror dog at de er gode nok men jeg vil ikke risikere noget.

bogen snakker også om noget så sjovt som roler krumtapper (en krumtap der er samlet i sektioner (presset sammen) som har kugleleje plejstangs lejer, men som er olie tåge smurte.)

Reply

You must log in to post.