Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  6/6 2009

Tags:
No tags yet.

(permalink) Dee Member
Skrev for 14 years siden | | | |

Hejsa med Jer.

Siden vi sidst så hinanden er der sket en hel del og til dem der ikke kender mig er der nu mulighed for det.

Jeg er blevet selvstændig i en lille by nemlig 8740 Brædstrup. Jeg har ikke fået 24 timer mere i døgnet, men derfor betyder det ikke at jeg har glemt alt omkring mig, og slet ikke folkevognen.

Der sker ikke noget specielt i Brædstrup ud over at vi er en god hyggelig handelsby for både store og små, hende og ham  og kører man derud ad byder området på en helt fantastisk natur.

Lørdag den 6/6 2009 har jeg fået tilladelse til at lukke hovedgaden af, så det der hedder Bredgade bliver lavet om til en gågade, netop for at Brædstrups og omegnens beboere har mulighed for at komme og kigge på vores skønne biler. Der sælges ligeledes lodder den lørdag hvilket betyder man kan vinde en bil og bilen kan ses i byen den dag… Detaljerne omkring dette har jeg ikke helt styr på.

Vi kontakter ligeledes avisen så de også kan få tiden til at gå denne lørdag, hvor der selvfølgelig er højt solskin og masser af mennesker.

Selvstændig…. Ja jeg har fået mig en livsstilsbutik, med næsten alt hvad hjertet kan begære og jeg vil denne lørdag byde alle Jer herlige mennesker indenfor hvor jeg byder på kaffe, te og brød hvortil der vil være forskellige smagsprøver og mon ikke jeg omkring middagstid byder på et glas vin eller øl 

Byens butikker åbner kl 9.30 og lukker kl. 13.00 og der er I det tidsrum vi alle med en forkærlighed til vores bobler har mulighed for at udstille vores biler i Bredgade og få en snak med byens borgerne og evt komme med en kommentar til avisen. Har en forestilling om at I dukker op kl. ca. 9.00

Jeg håber meget der er tilslutning til at vi endnu engang kan mødes eller stifte nye bekendtskaber og kender I nogle der gerne vil med er de mere end velkommen.

Efter kl. 13.00 kan man køre hver til sit eller vi kan samlet kører en tur ud og spise noget frokost et lille hyggeligt sted. Og mon ikke jeg har fundet ud af noget inden da (frokost ol. Er for egen regning)

Jeg ved det er med kort varsel men er I med på ideen vil jeg gerne SNAREST muligt på en af nedenstående mails eller telefon nummer have besked uanset vind eller vejr…. Men som jeg tidligere har skrevet bliver der jo solskin HA HA 

   PS: DER ER GRATIS I SKAL BARE MØDE OP   

Med venlig hilsen/Best regards
Diana Boisen diana@minfolkevogn.dk http://www.minfolkevogn.dk

Villamokka ApS
Bredgade 15
8740 Brædstrup
Direkte tlf. +45 75640011
Mobil nr. +45 31360802
Mail: diana@villamokka.dk
Hjemmeside: http://www.villamokka.dk

(permalink) Ruddy K Member
Skrev for 14 years siden | | | |

er der nogle fra silkeborg der vil med ?

-------------------------------------------
den Vw villige vvs mand
(permalink) luffe Member
Skrev for 14 years siden | | | |

Der er samtidligt Brædstrup rock i parken, så der vil helt sikkert komme folk til byen.
http://www.braedstrup-rock.dk/
mvh luffe.


Reply

You must log in to post.