Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
16:47 Stæger: Olietrykskontakt
22:03 t2pickup: jacob mener 411 kun er 1700 og 1800ccm ej 2000ccm
16:30 Gollum: stelnummer der starter med 134 hvad betyder det?
13:44 JAN_VW VW-BOBLE ØSTER TØRSLEV: gearkassekoder ??
09:13 Jacob: Findes Typ.4(411) med en 2,0 motor?
09:13 Jacob: finde Typ.4(411) med en 2,0 motor ?
09:15 iversen20: Buggy

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Statister søges

Tags:
No tags yet.

(permalink) Koebmanden Member
Skrev for 14 years siden | | | |

Drømmer du om at synge og danse på en scene? Elsker du at læse om de kendte? Og vil du være med i Danmarks første docu-reality musical? Så har du chancen for at kombinere det hele ved at deltage i musicalen om Erik og Anni.

Historien
Erik og Anni – The Musical er historien om to mennesker der forsøger at finde kærligheden – med 200 pressefotografer i hælene.

Vi møder den generte IT-nørd Erik, der må så grueligt meget igennem som programmør i IT-branchen inden han får sin drømmeprinsesse og får opfyldt sin drøm om at få sit eget bordel. Og om fotomodellen Anni, der lever et eksklusivt jetset liv hvor mændene kommer på stribe, men som forelsker sig i den generte IT-nørd, og finder ud af, at alt man i virkeligheden har brug for i livet er kærlighed – og et par millioner kr. i banken. Musicalen er også en hyldest til den frie presse og retten til at skrive hvad som helst om hvem som helst. Helten i musicalen er journalisten Børge, der ikke skyer nogen midler i sin kamp for at finde frem til sandheden, og ender med at få Cawling-prisen for sine billeder optaget med telelinse.

Vestre Gasværks store scene og scenerum giver helt unikke muligheder for at udføre denne spektakulære og nutidsdramatiske forestilling med mange statister, sangere og dansere, som skal danne den menneskelige ramme om dette klassiske drama om følelser og fornuft om det at vælge kærligheden eller karrieren.

Læs mere om stykket her

Vi søger korsangere og dansere:

Du har meget gerne erfaring fra x-factor eller lignende talentprogram, som har givet dig en føling med reality-tv. Ellers er det vigtigt, at du falder godt ind i set-uppet omkring Erik og Annie, og derfor er meget hvide tænder bestemt en fordel – alternativt sørger vi gerne for tandblegninger.
Vi søger statister og skuespillere – alle er velkomne:

Statister til – ”det nordsjællandske velhavermiljø”:
Som type vil du falde godt ind i et nyrigt miljø. Det betyder, at du skal kunne agere som en ganske almindelig person, som pludselig får masse penge på lommen uden at vide, hvad du skal bruge dem til.
200 pressefolk:
Her er det en fordel, hvis du har en god kondi, da din tid på scenen primært vil blive brugt på at forfølge hovedrolleparret. Hvis du allerede selv har prøvet at forfølge andre eller selv haft kontakt med pressen, og kender arbejdsmetoderne fra den ”anden side af bordet”, vil det bestemt være en fordel.
Skuespillere til medindsatte i fængslet:
Vi søger 5 medindsatte til scenen, hvor Annie sidder i fængsel. Der er her tale om en væsentlig udfordring, da du kommer til at tilbringe en stor del af stykkets varighed i en meget lille celle. Dette er således en nøglerolle, og derfor skal du være indstillet på at tilbringe 2 dage indespærret i Vestre Fængsel, så du får mulighed for at leve dig ind i rollen.
Statister til ”Hollywood-scenen”:
Handlingen er nu henlagt til Hollywood med fashionable fester og kendisser. I den forbindelse skal vi bruge en lang række statister, som vil indgå som en naturlig del af miljøet. Det er derfor vigtigt, at du har en udstråling med dig i en sådan grad, at det kan mærkes på en scene lige med det samme. Har du tidligere deltaget i eksempelvis Paradise Hotel eller lignende, er det bestemt et plus.
Forestillingen spilles hele efteråret 2010 og frem til Nytår. Det betyder at 70.000 publikummer kommer til at se dig på scenen, hvis ellers du er kvik på tasterne og sender din ansøgning straks til mailadressen: musical@jobindex.dk senest 1.april 2010.

-------------------------------------------
+4527207770
(permalink) Brian Kold Member
Skrev for 14 years siden | | | |

loooooooooool

-------------------------------------------
da jeg var ung ville jeg også være en evo-bobbel = Porsche

bugmonkeys..

Reply

You must log in to post.