Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Sommertræf Club Golf danmark inviterer

Tags:
No tags yet.

(permalink) VW lover Member
Skrev for 13 years siden | | | |

Så er vi godt igang med at planlægge dette års club GOLF Danmark, sommertræf. Det bliver i week-enden d. 27.-29. August 2010. Alle der kører biler af mærket VW er meget velkommen.

Det kommer i år til at foregå på Ellested køreteknisk anlæg på Fyn.
Se her: http://www.korekort.dk/dku/kta/ktafyn/

Der vil som de andre år være mulighed for ankomst allerede om fredagen. Indgangen åbner kl. 16:00.

Ellers har vi banen fra om lørdagen kl. 7:00 til kl. 17:00.

Det foreløbige program er:
at der vil blive afviklet forskellige aktiviteter på banen, som banen rundt på tid, sprint, evt. duel-kørsel mv.
Om lørdagen vil der ligeså være Coucours d´elegance (flotteste VW) i de kategorier vi plejer at køre med, og der vil som tidligere år være præmier i de enkelte kategorier, og præmien i år er helt sikkert noget alle gerne vil have stående på hylden ;-) Der vil selvfølgelig også være præmie til vinderne af bane-disciplinerne.

Søndag vil der så være Coucours d´elegance fortsat, Sound-off konkurrence og præmieoverrækkelse.

Priserne bliver som følger:

Kr. 250 for bil + fører incl. kørsel og camping hele week-enden.
Kr. 200 for bil + fører incl. kørsel på bane
kr. 100 for passagerer incl. camping hele week-enden.
kr. 50 for gående pr. dag.

Med andre ord priser, hvor alle kan være med !

Efterhånden som vi får planlagt det hele ned i detaljer, så vil der også komme tider på de enkelte aktiviteter. Dette er som sagt der foreløbige program.

Efterhånden som detaljerne kommer på plads omkring træffet, vil de kunne læses her:

http://www.clubgolfdanmark.dk/forum/viewthread.php?thread_id=4073

(permalink) VW lover Member
Skrev for 13 years siden | | | |

Jeg er født og opvokset med et rugbrød - en af dem, der blev lavet på VW-fabrikken. Min far var musiker og havde brugt for en bil, hvor der var plads til et klaver og senere et orgel og formentlig derfor valgte han den lukkede kassevogn. Før alle busserne havde han en Ifa, det var en lille lastbil, men den så jeg aldrig og ved ikke hvordan den ser ud.

Der var flere busser i min opvækst - jeg kender ikke de forskellige årgange, men jeg har nok set de fleste af dem. Den gamle sagde at han kunne prale med at han kørte rundt i en stor tysk vogn - og det havde han jo ret i. At det så ikke var en Mercer behøvede han jo ikke at fortælle :)

Vi (bror og undertegnede) skulle en dag transporteres fra Overlund ned imellem søerne til Viborg i rugbrødet af min mor. Vi fik besked på at vi skulle holde godt fast i det håndtag omkring handskerummet, fordi det var en vinter med 2 spor og en masse sne midt i kørebanen. Min bror tog fat i håndtaget, jeg mente ikke det var nødvendigt. I næste øjeblik farer bilen tværs over 2 vejbaner, drejer 180 grader omkring alle de akser den har. Resultatet af dette er en bil der ligger på taget med forenden den anden vej og 4 hjul op i luften. Heldigvis var der - trods manglende sikkerhedsseler - ingen der kom til skade.

Da jeg var 17, havde jeg en knallert som var knap så pålidelig - en Honda CD 50 med 50.000 på tælleren. Min avisrute var 15 km og der var kun 15 aviser, så det var smart at "låne" den gamles bil til denne tur, som kunne klares på en halv times tid. Men en morgen gik det galt. Jeg kørte fast i en nyanlagt græsplæne. Den gik lige ned på klokken og var ikke til at rokke - klaveret hjalp jo nok heller ikke på det.

Jeg løb hjem for at få hjælp fra de gamle, men min bror forhindrede mig i det, han mente at de gamle ville blive sure, så vi tog op til bilen igen iført brædder og skovle. Der blev skovlet og smidt nogle brædder under hjulene - ind i førerhuset(!) og i gear. Bilen rørte sig ikke en millimeter. Det blev prøvet et par gange, men lige lidt hjalp det.

Jeg besluttede mig så for at bruge den gamles falckpapirer, som han altid havde i handskerummet hvis der skulle ske noget uforudset i forbindelse med et arrangement (han spillede til familiefester, danseskoler m.m.), hvis Falck ville se kørekort, så var det bare ærgeligt.

Falck kom, så og trak. De ville (selvfølgelig) ikke se kørekort, og vi kørte ned til den nærmeste branddam, hvor vi vaskede bilen. Derefter parkerede vi bilen i garagen og de gamle - de fandt aldrig ud af det, hvis det ikke var fordi vi mange år efter fortalte dem det.

Bilen skulle køres i garage med en forlæns parallelparkering. En dag havde jeg kørt bilen ind bedre end min far havde gjort (det var noget med at garagen var smal og bilen skulle holde rigtigt for at man kunne komme ud af den), og han spurgte min bror om han troede jeg kørte i bilen. "Nej, det troede han i hvert til fælde ikke"!

Min bedstefar havde et rugbrød, han brugte til at bringe mælk ud i. Det var en af dem med vinger i stedet for blinklys, husker jeg. Og min bedstemor havde en VW 1500, jeg fik til træffet at vide at det var en type 315. Lækker bil. Jeg lærte at køre den fra passagersædet på de små markveje, når min onkel bragte varer ud for min bedstemor. De var meget imponerede over at jeg kunne skifte gear med venstre hånd :)

Det var så derfor jeg fandt vej til et VW-bustræf, hvor jeg tog følgende billeder:

http://www.123hjemmeside.dk/flyvesandet/35761161

En anden grund til at jeg kom til træffet var så også for at gøre opmærksom på ovenstående træf, fordi min kærlighed til VW har holdt sig siden jeg blev født. Jeg kunne ikke køre på en Volkswagen da jeg kørte motorcykel, men jeg lærte i den forbindelse noget om klublivet og derfor har jeg også været medlem af Club golf Danmark i stort set 30 år.

Jeg ved vi er en del i klubben der har haft samme VW-opvækst som jeg og det vil glæde os meget hvis I vil deltage i ovenstående træf sammen med os andre Watercooled :)

(permalink) Svendsen Member
Skrev for 13 years siden | | | |

Hvad med noget video fra bustræffet, var det ikke et videokamera du rende rundt med?
Bare ud på Youtube med det :-)

-------------------------------------------
58' Type 2
65' Type 2
larssvendsen@hotmail.dk
(permalink) VW lover Member
Skrev for 13 years siden | | | |

Jeg har kun video fra dengang I kørte til Bogense og jeg har trukket billeder ud af den film, som også er på ovenstående side.

Jeg vil oplægge og give besked her når jeg får filmen på youtube. Der kan dog godt lige gå nogle dage, jeg har et problem med koblingen på min bil, som skal ordnes inden jeg dapper af til Nürburgring ;)

Selv nyere biler er ikke problemfri :)

(permalink) Uttenholm Member
Skrev for 13 years siden | | | |

Super. Det kan da ikke være nemmere. Vi bor kun små 10 km fra banen. Så vi kommer 100%. Om vi så skal cykle der over ;-)

-------------------------------------------
VWenligst Brian Lindholm
VW Club Fyn

Reply

You must log in to post.