Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72
10:22 runex: 1302 tagsænket
21:11 Genau: Glædelig jul og Godt Nytår.
17:07 Dillen: - "Hvad bil kører han?" - "Ingolf Thor".

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Værkstedsplads i det umådeligt eftertragtede Curbgrinders-klubhus tilbydes.

(permalink) vwanders Member
Skrev for 12 years siden | | | |

Det drejer sig om en andel i et afsindigt hyggeligt 250 m2 fællesværksted på Slangerup-egnen i Nordsjælland, hvor vi i øjeblikket er 5 mand om at køre kaffe og citronmåne ind. Vi mangler en 6. til at holde os i ørerne og sørge for at vi får noget fra hånden!

Kort beskrevet er værkstedet indrettet sådan at vi hver især har plads til en projektbil, samt filebænk, reoler og så videre. Dertil er der fælles plads til at skrue på rullende biler.

I tilstødende 75 m2 lokale har vi plads til endnu ikke påbegyndte projekter, biler til vinteropbevaring plus det løse.
Der er også et stort loft til stumper og ragelse, samt opvarmet kaffestue, opvarmet toilet med rindende koldt og varmt vand, veludstyret slyngelstue, grill og kolde bajere.

I værkstedet har vi hver især vores personlige håndværktøj, og hvad man nu vil have. Derudover deles vi om større ting som donkrafte, bukke, svejseværk, bukkemaskine, valse, dækapparat, motorkran, søjleboremaskine, diverse specialværktøj og så videre. Der er indlagt trykluft, med rigelig kapacitet til alt luftværktøj, samt 230/400 V.

Du vil naturligvis have fri adgang 24 timer i døgnet, og derudover har vi to ugentlige skruedage hvor vi alle forsøger at komme.

Prisen for hele herligheden er 1200 kr om måneden, inklusive vand og strøm – medmindre du installerer spabad og 12 Kw varmeblæser over dit arbejdsbord.

Pladsen er ledig pr. 1. april men bliver ikke besat efter først til mølle-princippet. Vi synes det er vigtigst at finde en der passer godt ind, og det er vel i alles interesse.
Selv spænder vi vidt, fra 30 til (næsten) 60 år, og med vidt forskellige baggrunde så man behøver ikke at være en særlig type, blot dele interesser og tankegangen omkring det at være fælles om tingene.

Så hvis du mener at det er noget for dig så kontakt mig og få en snak om det.

-------------------------------------------
24446703 / rexsurewood@yahoo.dk

(permalink) vwanders Member
Skrev for 12 years siden | | | |

Pladsen er afsat!

-------------------------------------------
24446703 / rexsurewood@yahoo.dk


Reply

You must log in to post.