Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
22:39 dtv: harder
10:28 Marek: camber
15:24 l.sanderson: Duus
13:51 phen: Lau
09:22 hostrup: Compu fire
20:29 John Pedersen Skagen: https://en.hoffmann-speedster.com/beetle/lighting/license-plate-lamp-add-on-parts/4240/support-license-plate-light-63-66?c=138688
14:38 Bolis84: Hvor finder jeg pakning til nr plade lys på en type 1 fra 64

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Hvad er mit problem?

(permalink) RuneTS Member
Skrev for 4 years siden | | | |

Hej folkens.

Jeg har en VW t2 early bay som jeg er meget glad for. Jeg har netop kørt to ture på ca 30 km på motorvejen, men når jeg kommer hjem, går bilen ud, og jeg kan ikke starte den igen. Der kommer ingen lyd fra motorrummet når jeg drejer nøglen, men de to røde lamper på instrumentbordet lyser. Hvad kan være problemet?
Den sidste tur kørte jeg uden lys, da jeg tænkte at batteriet blev drænet og at dynamoen ikke gav tilstrækkeligt med strøm, men det hjalp ikke. Når jeg smider jumpstarteren på, starter den, men går hurtigt ud hvis ikke jeg giver gas.
Hvad kan problemet være?

(permalink) hrbrian1 Member
Skrev for 4 years siden | | | |

prøv lige at smid et multimeter på det batteri, og se om den lader, eller lader være.

-------------------------------------------
hr.lunte@gmail.com 24663697
T2 latebay 78
Jagtvogn 74

Reply

You must log in to post.