Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
15:06 WBXManden: ?
15:06 WBXManden: pladearbejde
05:54 Helweg: Ankor wax
17:44 Mr-M: Tandstang
13:04 samba: Samba
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  .

Tags:
No tags yet.

(permalink) Dogfather Member
Skrev for 3 years siden | | | |

.

-------------------------------------------
Bor på Amager.
Kører pt en 67’er splitbus
(permalink) Den halvblinde Member
Skrev for 3 years siden | | | |

er du sikker på at carbs er synkroniseret.. hvis ikke vil det knalde. har du harft afr måler på og kørt motoren ind

-------------------------------------------
http://cph-air.dk/

jagtvogn skouenby @ webspeed.dk
(permalink) Dogfather Member
Skrev for 3 years siden | | | |

Jeg har synkroniseret dem med en flowmåler og sørget for at træk er ens. Vil så sige at da jeg prøvede at gasse op med kun en karburator lød motoren lidt som når jeg prøver at køre jævnt.

-------------------------------------------
Bor på Amager.
Kører pt en 67’er splitbus
(permalink) Den halvblinde Member
Skrev for 3 years siden | | | |

tjek tomgansdyser. har du kørt den ind med AFR måler???

-------------------------------------------
http://cph-air.dk/

jagtvogn skouenby @ webspeed.dk
(permalink) Dogfather Member
Skrev for 3 years siden | | | |

Nå jeg vil våge pelsen og sige at det var snavs i karburatorene.

-------------------------------------------
Bor på Amager.
Kører pt en 67’er splitbus

Reply

You must log in to post.