Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Hvilken mentalitet?

Tags:
No tags yet.

(permalink) Dan Rockstar
Skrev for 19 years siden | | | |
Nu kommer jeg lige med mit opkast her, for har lige nogle aggrasioner jeg skal af med. Jeg har haft min boble parkeret på en villavej mellem jul og nytår, og da jeg gik min daglige tur med hunden igår lige var ovre for at se til den, var jeg lige ved at sprænge i luften.

Min bagskærm, og hjulkapsel havde fået sig et ordentligt tryk...

Nu sidder jeg uden kasko på min bil, og ingen notits fra den ansvarlige... Hvilken mentalitet har vi danskere nutildags? Er jeg virkelig den eneste der er naiv nok til selv at kunne tage ansvar for mine handlinger i trafiken, også selvom man kan komme afsted med dem? Jeg føler harme over den mangel på respekt.

Dette var hvad der mødte mit blik (billedet er taget med min mobil telefon):
-------------------------------------------
anotherdan.com
(permalink) cardude Member
Skrev for 19 years siden | | | |
jeg kender 100 % selv den følelse.

jeg har en enkelt gang kommet til at bakke ind i en audi, min fod gled på pedalen. Jeg ramte med trækket på bilen og derfor ingen ting på bilen og jeg kunne nemt bare have smuttet uden at have kommet til at betale for noget. men jeg satte en seddel i bilen med telefon nr og så videre (kom også til at betale skaden)

men når så folk laver lort på min bil (rammer kofanger og så videre så kører de bare videre. uden at lægge sedler eller kontankte forsikrings selskabet og sige jeg har kørt ind i en bil med ******* reg nr. og det pisser mig af sådan noget.

har selv en enkelt gang hevet fat i en idiot der også bare kiggede rundt for at se om nogen havde set at have lavet en parkerings skade på en anden bil hvorefter at han kørte. jeg stoppede ham ca 25 meter der fra. og fik ham lige fortalt at han faktisk havde ramt en bil! "Nå" sagde han forbavset det mærkede jeg ikke. og jeg havde lige set ham lægge mærke til det. (det var ikke en helt lille skade)
men jeg fik til at skrive en seddel og sætte den i ruden. (dog kom ejeren næsten samtidig og de snakkede så lige om det) der var jeg så på vej væk.

men ja der er et eller andet med mentialitete.
(permalink) AndersHH Member
Skrev for 19 years siden | | | |
Nej, du er ikke den eneste, og det er bare så taberagtigt at skride fra den slags :evil: . Fik lige lavet en lignende skade på min vinterbil for et par uger siden. Jeg havde dagen før lagt mærke til en sølvgrå bil der holdt foran, og han havde åbenbart ikke gidet at køre ordentligt uden om min bil, så den fik lige en skraber hen af siden. Der sad også en del grå maling, så det var jo svært at regne ud hvem det var... GRRRRRRRR

-Nå, men godt nytår alligevel :wink:

/Anders
-------------------------------------------
Birkerød
1974 VW 1303/1300 ccm
the_lawnmower(bummelum)hotmail.com
(permalink) reneklat Member
Skrev for 19 years siden | | | |
opkast. taber agtigt . mangel på respekt for andre. og idiot er nogle af jeres kommentare og jo det er sgu tarveligt,det er en relativ billig skade og så daffer man bare af uden nogen samvittighed,det er for dårligt. tillad mig at bringe et andet emne på banen en vw´netters dårlige form for handel og respekt for anrdre vw`netter. efter at han har kontaktet mig med en handel til 1000 kr og jeg akseptere siger han at han sænder varen dagen efter , men istedet for varen modtager jeg en mail hvor han skriver at en anden vil give 1300kr og hvis jeg vil give det kan jeg også købe. jeg blev forarvet over han først vil sælge og så derefter prøvet en sådan svinestrej. så selv folk man tror man har noget til fælles med kan skuffe en :cry: .... jeg nævner ingen navne for jeg har en samvittighed der siger at man skal opføre sig ordenligt....
-------------------------------------------
Tømrer&snedker
Rene Klattrup
20877359
(permalink) lupojesper Member
Skrev for 19 years siden | | | |
Ved vores opgang skrabede en ung fyr lige hele siden på en pæn nymalet golf3, den unge mand kom ind til vores nabo og spurgte om det var deres bil, øh nej men prøv på 2 sal de har vist sådan en golf ( han havde haft sådan en golf i samme farve på 2 sal men var solgt ).
Jeg hørte en bil blive gasset op og lavede hjul spin og det pisser mig sådan af og kiggede ud af viduet og kunne se den bulede bil og skyndte mig at skrev nummer pladen ned.
Fik ringet til politiet og jeg fik jagtet den uheldig ejer af golfen via politiet hjælp, han var total ulykkelig. politiet kørte straks ud til ejeren af ulykke sbilen og ventede på den unge mand kom hjem efter 20 min, han kom tilbage til vores opgang og jeg har ALDRIG set en politi mand skælde sådan en ud sådan, han brugte alle de ord han kunne finde og den unge fyr var totalt bange he he he he.
Der blev skrevet rapport og han fik tilmed en bøde for at køre fra en ulykke som han var bevist om!!!!!
Dette skete i sommers.
vh jesper som hader folk som ikke behandler andre godt
-------------------------------------------
http://www.succes4you.dk
tlf 29707493

Reply

You must log in to post.