jep det lyder som en god plan!
Egenligt ret underligt at Sway Away have lavet deres sprinplates i et sådant materiale! (det beviser jo bare endnu engang at man idag skal lede længe efter ordentlig kvalitet)
Duus
Jeg tror at de er lavet i 8cm papmache men jeg mener at man kan få dem i pastaplader men de er vist lidt dyrere.. Jeg har set droppede spindler lavet i saltdej men det er længe siden.. Hvis det virkelig skal holde kan en knorr suppeterning med kyllingesmag med fordel tilsættes de kogende pastaplader.. Dette modvirker resonans i det højere mellemområde og får bagenden til at lægge et ordentligt æg under fuld roulade... Roulade er en helt anden snak men den tager vi i en anden tråd..
Alle tror og mener.. Men hvem ved?
/Kas-DSA
Hvis nogen ku tænke sig et sæt, laver jeg nogle ekstra, de blir galvaniseret..
Prisen blir 1500 kroner sættet..
Nogle der ku tænke sig et sæt? har købt materiale hjem til 8 sæt.
Vh Spring
Du Kasper.... Hvad plejer du at gøre med sovsen? Over eller under 100?
Nu er jeg jo en regulær Martha Steward så jeg vil sige at det kommer lidt an på hvilken sovs.. Du kan jo ringe hvis jeg skal hjælpe dig med maden.. ;)