Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
23:42 nflorboe: Opstart efter stilstand
23:41 nflorboe: Olie
17:52 Riley: ledningsnet
23:29 Sxnder: Brændstoføkonomi
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  1300 AB motor, går kun jævnt ved fuld gas???

Tags:
No tags yet.

(permalink) Rotaxmeincke Member
Skrev for 15 years siden | | | |
Jeg har lidt problemr med min motor, den er svær at jurstere ind i tomgang(31 pict3), her skal blandeskruen 5 omgange ud. Den hakker ved lidt og mellemgas, går heller ikke jævnt ved konstant fart. Den yder dog ok ved fuld gas gennem gearene.

Jeg har gjort følgende:
Renset karburator(alle dyser flere gange).
Prøvet andre karburatore der kørte fint i anden bil.
Skiftet tændrør, kabler og platiner.

Hvor dælan ligger problemet!

Jeg ved ikke om det kan have betydning, men det lyder somom ladereæet raller under acceleration!
(permalink) TonniDK Member
Skrev for 15 years siden | | | |
jeg ved det ikke, men kan jo skrive et problem jeg havde med en AB der gik dårligt:

hvordan har gummierne ved manifolden det, suger den falsk luft et sted ?

går den på alle 4 cylindre
(permalink) Rotaxmeincke Member
Skrev for 15 years siden | | | |
Jeg har prøvet at sprøjte dieselstart på gummimanchetterne, men kan ikke registrere nogen ændring. Den går muligvis kun på 3 cylindre når den går dårligt.
(permalink) snibeke Member
Skrev for 15 years siden | | | |
Har du stillet tænding? Har du tjekket ventilerne, hvordan ser strømfordeler dækslet ud? osv osv.
-------------------------------------------
I'm blond, what's your excuse ? 61 70 44 18
(permalink) Heide Member
Skrev for 15 years siden | | | |
har du prøvet at skrue blandeskruen lidt ind igen

Reply

You must log in to post.