Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
07:50 Variant: Tylle 2. Hvis det er en 412LS er det en 74 model. Ellers hedder den LE. Men kan selvfølgelig godt være registreret første gang i sent i 73
16:25 Tylle2: Hvordan finder man nyprisen på en VW412 LS Variant årg. 73 ?
18:06 Gregers: gregers72
10:22 runex: 1302 tagsænket
21:11 Genau: Glædelig jul og Godt Nytår.
17:07 Dillen: - "Hvad bil kører han?" - "Ingolf Thor".
23:22 Rotaxmeincke: cles1

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Miss New Mexico

Tags:
No tags yet.

(permalink) lupojesper Member
Skrev for 7 years siden | | | |

Miss New Mexico
Nå må hellere fortælle lidt om hvad vi bla. har købt i USA på vores sidste ferie tur der over.
Vi krydsede USA i februar 2015 og undervejs fandt vi en bus som blev døbt Miss USA, linket til den er her: http://vwnettet.dk/topic/211356
Lidt spontant opstod ide`en med en lille vinterferie i USA og dermed muligheden for at kommer på et spiltbustræf i Los Angeles, købe en masse stumper på stumpemarkeder, købe lækre resevedele til Miss USA hos Wolfburgvest og få noget sol på kroppen.
Jeg havde en ide om lidt bus køb på ferien så havde kontaktet ejeren hvor vi året inden havde købt Miss USA, jov jov var svaret bare kom forbi med penge så finder vi noget til jer. Vi tog i banken og fik lavet en god aftale om at låne nogle penge til VW bus indkøb, det hjælper meget at bank damen også kan lide gamle ting.
Vi fik bestilt fly og rejste midt i februar til Los Angeles i USA boede i Los Angeles hos nogle venner. I Los Angeles skulle vi lige omkring Wolfburgvest efter vw stumper, til VW spiltbus træf, antik stumpemarkede o.s.v. vi var også lige et smut 200 km syd for Los Angeles til San Diego for at se på en bus som Brian her fra VWnettet havde udset sig. Den blev ”godkendt” og senere aftalte Brian pris o.s.v. med køberen, så den er nu på vej til Danmark.
Vi havde planlagt turen efter at kunne komme på spiltbus træffet O.C.T.O i Los Angeles, et ”lille” træf som holdes ca 4-6 gange om året hvor kun der er adgang for spiltbusser, der er alt fra rustne vrag til samba barndoors, vi har været på træffet en 4-5 gange men det er hver gang en oplevelse, Træffet er fra 06.00.-12.00. Vi fik set alle busserne, handlet lidt stumper og jagtede så næste stop som var en antik butik med alt i guf for patina nørder som os. Billederne af buttikken siger mere end ord og ja der blev handlet i buttikken også.
Dagen efter skulle der være antik markede samme sted som der havde været spiltubs træf, op tidligt og afsted til det også. Lidt indkøb blev det også til på det sted.
Nu håbede vi virkelig på at vi kunne få bus med hjem idet der ikke var mere plads i bilen på grund af antik ”skrammel”, bus dele o.s.v.
Efter halvanden dags kørsel og 1450 km ankom vi til byen hvor vi skulle handle bus, vi fik os smidt ind på det bookede motel og gik til ro. Næste morgen op og ud til sælgeren kl 09.00. Der blev smilet ved gensynet af den gamle mand Al som jo var blevet et år ældre siden sidst, så han nu var 73 år. Så gik vi på busjagt, Al havde udset sig et par stykker som jeg kunne købe. Al viste jeg gik efter de lidt ældre årgange og vi fik snakket spiltbus o.s.v. men jeg mente vi fik meget mere for pengene ved at tage en Earlybay så det jagtede vi.
Sjovt nok så faldt valget på den blå bus som året forinden havde dannet makker med Miss USA, allerede i 2015 havde jeg set at den ikke var så dårlig som man lige troede.
Nu kom den frem af ”skidtet” og historien om den kom AL med: kørt med aviser fra et trykkeri ud til butikkerne i den sidste tid, derfor mangler der et sæde i den, den kørte til ophugget tilbage i 1983 og blev så sat ind på pladsen hvor den stadig stod. Sjovt at få luft i hjulene på en bil som har stået samme sted i mere end 30 år. Jeg var noget betænkelig om bussen kunne komme ud at rulle idet den havde stået så længe, jeg spurgte AL efter en hammer til at kunne løsne bremserne ved at slå på tromlerne. Hvad sagde AL: det er bare i med noget luft og så skubber vi lidt med den. Som sagt så gjort, luft i dækkene og så skubbede vi lidt frem og tilbage med den. Den gav sig hurtigt og den blev skubbet ”ud i lyset” så vi kunne komme omkring den og se på den nærmere.
Når man oplever at bremser ikke er rustet fast efter 33 år stilstand så begynder det at gå op for en hvor sundt et klima man befinder sig i. Det er virkelig imponerende og skal bare opleves mener.
Vi fik aftalt en pris på bussen, motoren drejer rundt så Al mente den også kunne starte, det forsøgte jeg dog ikke der over. Bussen er i sund stand, der er 2 meget små huller ved fødderne og et lille hul ved batteri kassen, ellers er bussen usvejst og billederne taler vist for sig selv. En ægte 1968 sund patina bus.
Jeg havde aftalt transport til nærmeste havn ( 1500 km ) hjemmefra med et fragt firma, de skulle også sørge for transporten til Århus i danmark.
Bussen blev fyldt med vores antik ting og stumperne fra bustræffet.
Lige nu er bussen på vej på et skib og lander i Århus den 24 maj, der har været lidt problemer med toldvæsnet over i USA men de skulle nu endelig være løst.
Hvad er planen med bussen? Se om motoren kan starte, lave de 3 små rusthuller, rengøre den, lave bremser, sænke den ned til jorden så den ikke ligner en 4*4 og ellers kør i den her til sommer.
Vil i se billeder?
Mvh Jesper

-------------------------------------------
http://www.succes4you.dk
tlf 29707493
(permalink) kleinbusRonnie Member
Skrev for 7 years siden | | | |

Fed historie Jesper! Du hygger dig rigtigt.
Nu har jeg godt nok smugkigget lidt billeder forleden, men du må hellere smide lidt billeder på her, så alle kan se dem.

R.

-------------------------------------------
kleinbusronnie@gmail.com 42920053
65' Splitbus Doubledoor
68' Westy camper
(permalink) BrianU Member
Skrev for 7 years siden | | | |

Ja, super fed historie og fedt at du/i sådan bare kaster jer ud i et lille USA-bus eventyr. Glæder mig til at se den når den er kommet til Danmark.
hilsen Brian

(permalink) jens 181 Member
Skrev for 7 years siden | | | |

Det lyder sgu som nogen fede ture du har derovre. Del da gerne lidt billeder..

-------------------------------------------
VW Type 1 ´56
VW Type M 181 ´75
VW T2 Panelvan ´69
(permalink) ClausBendix Member
Skrev for 7 years siden | | | |

Tillykke igen , du gør bare det vi andre drømmer om, også gør du det bare en gang til, fedt glæder os til billeder , har du stadivæk den røde?.

-------------------------------------------

1965 Split bus 13 vinduers delux
clausbendixhansen@yahoo.dk
(permalink) lupojesper Member
Skrev for 7 years siden | | | |

Ja vi har nogle fede ture I USA, en fly billet og så lej en bil så er der dømt Roadtrip, selv om dette Roadtrip nu er det vildeste og dyrreste indtil nu, skal nok uddybe den del senere.
Ja MissUSA har vi stadigvæk, den skulle gerne snart være klar til at komme på gaden.
Til den opmærksomme så kig ekstra godt på de sidste to billeder.

32.jpg
1.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
18.jpg
16.jpg
17.jpg

-------------------------------------------
http://www.succes4you.dk
tlf 29707493
(permalink) ClausBendix Member
Skrev for 7 years siden | | | |

Ja ser sku fin ud, hvad er der med de 2 sidste billeder, ? Har du også købt den hvide,

-------------------------------------------

1965 Split bus 13 vinduers delux
clausbendixhansen@yahoo.dk

Reply

You must log in to post.