Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
16:47 Stæger: Olietrykskontakt
22:03 t2pickup: jacob mener 411 kun er 1700 og 1800ccm ej 2000ccm
16:30 Gollum: stelnummer der starter med 134 hvad betyder det?
13:44 JAN_VW VW-BOBLE ØSTER TØRSLEV: gearkassekoder ??
09:13 Jacob: Findes Typ.4(411) med en 2,0 motor?
09:13 Jacob: finde Typ.4(411) med en 2,0 motor ?
09:15 iversen20: Buggy

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  Vores "nye" campingvogn, roadtrip til Sverige

Tags:
No tags yet.

(permalink) lupojesper Member
Skrev for 11 years siden | | | |

Efter at have været til fest i Stavanger og kom til at byde på en gammel campingvogn som jeg tidligere har set til MIB træf og altid været forelsket i måtte vi bare have den. Men ak det var fuldesnak fra nordmanden, da vi stod der næste da men en pæn sum penge så trak han i land!!!!! Godt skuffet gik jagten ind på en ligende campingvogn i Sverige under ferien i Stavanger. En masse blev fundet men hvorfor står alt guld altid 1000 km oppe i Sverige? 2 stk er fundet i en afstand af 300 km fra Gøteborg, hmm må lige have besluttet hvad som skal kigges på. Færge er bestilt til natten til Torsdag kl 3.15, har lokket KIDJ med fra MIB, tilfældigt skal han kigge på et bus sæde i samme by som jeg skal kigge på campingvognen.
Vognen er en ældre dame, nogle kan lide den andre kan ikke, men der er god plads i den. Måske vores lillebror så ryger til salg.
Mere info når vi har været afsted.
mvh Jesper

-------------------------------------------
http://www.succes4you.dk
tlf 29707493
(permalink) Rasser Member
Skrev for 11 years siden | | | |

Skal du ha træk på ligtraileren så? ;-)

Det bliver det vildeste træk :-)

-------------------------------------------
1966 Type2, 1957 Karmann Ghia
(permalink) ROEN Member
Skrev for 11 years siden | | | |

God tur - husk billeder ;-)

208802_1888168374234_1782960_n.jpg

-------------------------------------------
VW Klub Nord
(permalink) lupojesper Member
Skrev for 11 years siden | | | |

Lidt om Roadtrippet:
Onsdag aften kl 23.00 ville jeg lige tjekke blocket endnu engang nu når vi var på turen, vupti var der kommet en SMV campingvogn mere til salg, og så endda på ruten op imod KIDJ sæde, en lille afstikker på 20 km til den campingvogn måtte vi kunne overkomme. Tlf nummer fik jeg skrevet ned og fandt ejeres adresse på de gule sider i Sverige. Jeg hentede KIDJ kl 02.15 natten til onsdag, afsted til Frederikshavn. Kom ombord og vi fik sovet en 3 timer. Ca 30 biler og en masse lastbiler var der. I land kom vi afsted igennem Gøteborg og imod Jonkøping, 2 timer senere ankom vi til parkeringsplads og ejeren kom ned. De havde en SMV campingvogn jeg havde fundet på blocket til salg, årgang 61. Ejerne var et ægtepar på 40 år som havde brugt den efter deres nye Honda Civic, manden gad ikke camping. Tror sku da fanden når han har set alt den luksus andre campister har sig. Så konen stod for salg o.s.v., pris 15.000,- sv kr. Kim og mig selv gik den igennem. Der var et gammelt gasblus med, vaske balje, en nyere fortelt o.s.v. Men den krævede en lakering og vi kunne se at flere samlinger ikke havde det for godt. Vi besluttede os for at sige tak for kigget idet vi viste at vi skulle omkring endnu 2 stk. I mellem tiden var der opstået lidt problemer med den campingvogn som jeg egentlig havde besluttet mig at kigge på og idet at vi ikke skulle kigge på splitbusser for Mikkel Visti havde vi lidt tid i overskud så vi besluttede os for at give den nyeste campingvogn en chance.
Jeg fik ringet til ejeren og han sagde at han havde lagt den på blocket onsdag kl 21.50 så var lidt overrasket over at der allerede havde været en opringning på campingvognen, jeg fortalte jeg var fra Danmark og gerne ville komme forbi og kigge den. En svensker dog førsteret fik jeg at vide, dette ændrede sig dog da jeg sagde vi er der om 1,5 time. Jeg var lidt skeptisk idet at det stod at det var et renoveringsprojekt. Vi fandt ejeren og kørte med ham ud på en nedlagt gård med en stor lade. Ejeren havde haft campingvognen siden 1993 og havde stillet den ind i den store lade i 1998, det var første gang i 15 år at døren var blevet åbnet. Straks kunne vi se vognen havde det godt, ingen rust, ingen råd, ingen fugtskader o.s.v. Originale hynder med ekstra stof overtræk, original gasblus, original gasovn, original vaske balje på toilet, origniginal lak o.s.v.. Vi tjekkede lyset og der var lidt kuk i blink og stop lys, efter at have en pærer ude så fungere alt perfekt igen. Bremser blev tjekket, alt virkede og intet sad fast eller noget, alt var smurt inden den var blevet sat ind i 1998. Jeg sagde den ville jeg gerne købe, ejeren kiggede noget på os men fandt ud af at jeg mente det da jeg fandt pengene frem. Fik 300 sv kr i rabat men gav 500 mere end sælgeren ville have, ja tosset men bedre være gode venner med en sælger så er det lettere at få noget ekstra med o.s.v. Vi betalte og sagde så at vi skulle køre 150 nord på efter et vw sæde, han rystede på hovedet og mente vi var tosset. Vw sagda han så? Ja bobler, han havde da en ven som havde 50 vw bobler, han kunne da ringe til ham om vi ville kigge dem? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Vi aftalte at vi kom inden om efter campingvognen på hjem turen og kørte nord på. Godt sulten fandt vi en plads i det grønne, eller rettere op af en Go-kart banen og spiste vores frokorst. Efter noget tid fandt vi ejeren som havde sædet til KIDJ. Et specielt bagsæde til en T3 Tri star. Vi ankom til en gård hvor der var T3 doka`er overalt. Ejeren fortalte lystigt om hvor mange der var lavet i verden, han var så meget nørd inden for T3 at han viste hvilken farver alle var lavet i, 9 stk sorte i syncro var lavet, 9 stk i grønne som var sendt til Canada o.s.v. vildt imponerede at høre om og se. Desværre ville sælger ikke havde at vi tog billeder der oppe. Kim fik købte det fine sæder, tror nok sælgeren rystede på hovedet at komme helt fra Danmark og købe et sæde he he.
Vi kørte retur til campingvognen, sælgeren havde imens kørt den hjem til sig selv, pumpet luft i den o.s.v. Desværre havde hans ven ikke tid til besøg af os på grund af husbyggeri men vi fik tlf nummer så der er lagt op til endnu et Roadtrip engang i fremtiden, vi var velkommen.
Vi blev budt på kaffe og kage imens vi skrev papirer o.s.v. på købet, jeg havde taget værktøj og ekstra stik / ledning med til trailer, godt fordi ledningen var for kort til min bil.
Sælgeren var uddannet Saab mekaniker og vi skulle da lige se hans Saab, en Saab 96 to-takt fra 1964. Totalt renoveret og med original foldetag. Han fortalte og fortalte lystig om hans Saab. Vi skulle da også lige se hans trimmede motor som skulle i Saaben, 55 to-takt heste i stedet for originale 38 to-takt hk.
Vi fik papirer o.s.v. med hjem og begav os ud på hjem turen, hjem turen blev til en test tur idet der regnede helt vildt, nu er campingvognen testet for vand og den er godkendt idet der ikke er kommet regn ind nogle steder.
Jeg opdagede så hurtigt at blæseren til køleren i vores bil vist er stået af fordi den lille diesel motor blev lidt varm af og til. Vi ankom til Gøteborg kl 22 og fandt Burger King. Kl 23.45 sejlede vi godt trætte imod Frederikshavn. Vi fik et par timers søvn på færgen, men sku ikke let at sove på gulvet i en masse larm.
Jeg aflevere Kim i Skalborg og kørte hjem, parkede efter 27 timers Roadtrip, 997,4 km og en masse oplevelser rigere.
Heldigvis er campingvognen blevet godkendt af Betina he he. Døren sidder i venstre side idet man kørte i venstre side i Sverige den gang.
Hvad er planen med vognen?
Den skal lige kigges igennem inden syn, 2 nye dæk skader aldrig, lidt fugemasse skal lige i nogle samlinger o.s.v. El i selve vognen skal jeg have kigget igennem. Gøres ren og ellers med til fyn træffet var planen.
Der er plads til 2 voksne og 2 børn kan sove i vognen, vi valgte denne vogn dels fordi den er så grim at den er køn, en SMV kaldes ”Ægget”, den er meget rummelig og ikke opbygget som en kasse som eks en Sprite campingvogn er. Desuden er den meget let, egenvægt kun 410 kg og last evne 190 kg, så totalt vægt 600 kg.
Hvad koster sådan en vogn vil nogle sikker spørge, jeg kan svarer kort at den kostede det halve af hvad Kim gav for sit sæde, et sæde til en T3 Tri star er meget specielt og hænger ikke på træerne længere. Men jeg er nu godt tilfreds, kim fik et sæde og for det dobbelte fik jeg en komplet campingvogn he he
Mvh Jesper

7.jpg
6.jpg
8.jpg
4.jpg
5.jpg
1.jpg
2.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg

-------------------------------------------
http://www.succes4you.dk
tlf 29707493
(permalink) tbkcowboy Member
Skrev for 11 years siden | | | |

Må man ikke se den ??? Ja altså vognen :) Ok var lige lidt for hurtig

-------------------------------------------
1959
tbkcowboy@hotmail.com
40354681 LEMVIG
(permalink) Gustav_t Member
Skrev for 11 years siden | | | |

Hold kæft den er fed!

-------------------------------------------
1951 Type1 1967 type34 1967 Fastback
1964 Type2 1969 callook
(permalink) samba Member
Skrev for 11 years siden | | | |

Fee vogn - og ikke mindst anderledes;-)

Lyder til at i har haft en sjov/ spændende tur i det svenske!!

-------------------------------------------
65" 21w deluxe. 2276ccm
83" porsche 911 3.0 sc
54 type 1 (projekt)
(permalink) liebhaveren Member
Skrev for 11 years siden | | | |

Det pudsigt vi snakkede med et ældre svensk ægtepar på møn i ferien og de havde en magen til ,dog med bred grøn stribe, de havde haft det fra ny ,altså i 40 år.
Vi fik lov at stikke snuden ind i deres vogn . De er så fine de vogne.

-------------------------------------------
oval 56.
(permalink) All season Bay Cruiser Midtsjlland Member
Skrev for 11 years siden | | | |

Dejlig historie , fedt du deler dine oplevelser .

Måske du skal til træf her http://www.dutchsmvfriends.nl/.... jeg har selv en SMV 10C 1963, den vejer 390 kg og må laste 50 kg ( den har ingen bremser ) , jeg hentede også min i Sverige / Gävle ... købte den også pga den er så grim hæ hæ , vi har på et par ferier sovet 6 personer i den ( det samme har vi i vores Lillebror rundt i Norge )

Tillykke med den, den ser meget fin ud

-------------------------------------------

Reply

You must log in to post.