Mit VWnet

Har du ikke en konto endnu? Få mere ud af VWnettet, opret dig som bruger her og nu - helt gratis...
Shoutbox
20:24 HenningS: Sæder
20:24 HenningS: Sæder
22:54 reneklat: Reneklat
16:32 ses_auto: jacob M
08:26 losdavid: skydedør
08:26 losdavid: skydedør
19:45 sliber: Kadron

Du kan se seneste shout historik her...
Sponsorer
Hovwdiaudi
Kit og buggy service
Get back on track
Classic vw parts

  hjææælp. . jeg ikke lægge billeder op ?

Tags:
No tags yet.

(permalink) martin Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Hej.. jeg har en LG G2 Android mobil.
Når jeg trykker på upload billeder i min tråd, så kommer der en side frem, hvor man kan vælge 5 billeder, når jeg så kommer ind i galleriet, og vælger et enkelt billede, vises det som (valgt) og når jeg så trykker upload, tænker upload siden lidt som den plejer, og den kommer så tilbage på vwtråden. ..men uden det valgte billede..
Hvorfor?
Mvh Martin 40314060

-------------------------------------------
karmann martin
(permalink) henrik Member
Skrev for 8 years siden | | | |

jeg kan heller ikke

hverken fra iphone eller fra min pc?

update yes det virker igen fra PC med google crome:o)

Henrik

iphone 12-6-201 001.jpg

-------------------------------------------
an gang bobbel altid (uanset stand) bobbel
(permalink) martin Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Er der ikke en admin der kan fortælle, om det er en fejl på vwsiden, eller Er det min ny mobil der gør, at jeg ikke kan lægge billeder op?
Den/jeg gør nøjagtig som jeg plejer, og der er også en (tænke) pause, når man trykker på upload, efter man har valgt et billede fra sit galleri. Og derefter hopper den ind på vwtråden igen, hvor man så normalt kan se det ny uploadet billede...men der kommer bare intet billede mere: -\
Håber i kan hjælpe.
Mvh Martin

-------------------------------------------
karmann martin
(permalink) vwoderwat Administrator
Skrev for 8 years siden | | | |

Det samme sker med min Nokia. Og jeg kan heller ikke lægge billeder op, som jeg har overført fra telefonen til pc´en.
Men prøv at sende billederne via mail til en Hotmail account eller lig. og derefter downloade dem fra mailen på din pc. Så virker det sq :-))).
Men det ville klart gør det nemmere hvis systemfejlen vil blive rettet :)

-------------------------------------------
Helsinki77 ØrleDeLaks69 Variant63
mikka_dahunga(ät)hotmailcom tlf 5o11o667 Hedehusene
(permalink) hansy Member
Skrev for 8 years siden | | | |

samme problem her :(

-------------------------------------------
tlf 9161-9161 vw 4ever....
(permalink) kenneth p Member
Skrev for 8 years siden | | | |

.

-------------------------------------------
56´er projekt
61´ragtop... Tlf 40831782
(permalink) mccloud Member
Skrev for 8 years siden | | | |

...ingen problem hverken med Ipad eller Iphone! Det er nok et sjælandsk phænomen;-)

image.jpg

(permalink) Søbæk Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Prøver lige sætte foto ind fra sjælland (YES) nu virker det igen ;)

qw.jpg

(permalink) brianbhansen Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Jeg har heller ikke kunne i lang tid, nogen gange kan man så ligge 2 ind. Men derefter kan man ikke ligge flere ind, det er fra iPhone..:)
Prøver lige igen..:)

-------------------------------------------
Brian Hansen
60619011
earlybay 1968
(permalink) vw 56 Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Husk at tænde din Tlf først Brian :)

(permalink) brianbhansen Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Jeg kan stadig ikke ligge ind..:(

-------------------------------------------
Brian Hansen
60619011
earlybay 1968
(permalink) JJ Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Heller ikke her:-(

-------------------------------------------
S.A.C
v-rodders
41279598
(permalink) Tømrer.DK Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Hehe ny telefon Brian for jeg kunne godt med min iPhone

image.jpg

-------------------------------------------
Michael Tomrer@live.dk
(permalink) volkswagen54 Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Kunne ikke med min iphone,så nu har jeg skrottet det opreklameret pis og købt en Huawei til en tredjedel af prisen og det virker bare(-;

(permalink) brianbhansen Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Det var efter at der stod web3 i toppen før Vwnettet...
Hvorfor skulle det være tlf'en, når det virkede før...

-------------------------------------------
Brian Hansen
60619011
earlybay 1968
(permalink) Ghia-Henrik Sorø Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Prøv at slette coockies og data fra safari på telefonen.
Det lyder som et cache problem :-)

-------------------------------------------
Karmann Ghia Cabriolet 1960, VW T2 Westfalia 1970
http://www.karmannghia.dk
Dansk Karmann Ghia Klub.
(permalink) JJ Member
Skrev for 8 years siden | | | |

har lige slettet coockies og cache på min android, hjalp intet:(

-------------------------------------------
S.A.C
v-rodders
41279598
(permalink) Niels_Kristiansen Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Prøver lige fra iPhone.

Første gang virkede det heller ikke her, men der trykkede jeg upload
Straks efter jeg havde valgt billedet

Anden gang virkede det. Der ventede jeg lige et øjeblik indtil thumbnail blev vist ved tilføj billede
Så virkede det. Ved dig ikke hvorfor billedet vender 90 grader

image.jpg
image.jpg

-------------------------------------------
niels.kristiansen@gmail.com 2893-1000
http://www.facebook.com/niels.kristiansen1
(permalink) Lars Lohse Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Prøver lige, næh, ka heller ik.

Hmm, kan åbenbart med lavere opløsning. Irriterende....

20140821_125850.jpg

-------------------------------------------
22. 30. 51. 16 ( tidligere bumle )
(permalink) martin Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Var der ikke en admin, der kunne få det til at virke,? det er da lidt synd, at halvdelen af brugere her på siden, ikke kan lægge billeder op mere..

-------------------------------------------
karmann martin
(permalink) brianbhansen Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Jeg kan stadig ikke selvom jeg var inde og slette cookies..:(
Pisse irriterende..

-------------------------------------------
Brian Hansen
60619011
earlybay 1968
(permalink) Split261 Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Jeg tror, jeg har fundet fejlen, det kan være pga. at billederne er for store.

-------------------------------------------
vwsplit.se
http://www.veteranposten.dk/flereAnnoncer.asp?Id=11698
52 & 62 Splits only. 20739887
(permalink) HNC Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Test..

Nå, virker heller ikke her :'(

-------------------------------------------
61670903 / henriknc(denduvednok)youmail.dk
(permalink) brianbhansen Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Det bare mærkeligt at det pludselig skulle være det michael..
Medmindre at det er Vwnettet som er blevet ændret i forhold til det..

-------------------------------------------
Brian Hansen
60619011
earlybay 1968
(permalink) Split261 Member
Skrev for 8 years siden | | | |

Ja det ved jeg, men det er det som virker for mig.
Der er intet mønster i at kun nogle jyllændere, sjællændere og fynboer kan lægge billeder ind.

-------------------------------------------
vwsplit.se
http://www.veteranposten.dk/flereAnnoncer.asp?Id=11698
52 & 62 Splits only. 20739887

Reply »

You must log in to post.